logo  

SÄKKIKAUPPA.FI

 
4x6 traktoritalli harmaa
img_0516  kopio
klapisakki_yla3
north cover super nail venepressu
pervaunupressu 1
woodcover2
MAANSUOJALEVYT

KLAPISÄKIT

 

  Toimivat klapisäkit polttopuiden valmistajille !            


Ajankohtaisimpaan mallistoon  ja säkkihinnastoon pääset suoraan TÄSTÄ!

Huippulaatu, markkinoiden paras valikoima sekä erinomainen hinta.           Kuvassa klapisäkki Salla.klapisakkiKlapisakki 1,5m3 Landtek Oy

 
Helppoa klapinkäsittelyä;  Klapikoneesta voit ajaa tuoreet klaput  suoraan suursäkkiin kuivumaan. Se on siinä...Vain yksi käsittelykerta riittää.  Säkistä voit viedä kuivuneet polttopuut suoraan tulipesään...

Klapit kuivuvat tuulettuvissa säkeissä erinomaisesti .Täydet säkit on helppo siirtää  joko trukkihaarukoilla nostolenkeistä nostaen tai  lavaa nostoalustana käyttäen. Suursäkkimalliset klapisäkkimme ovat monin verroin kestävämpiä kuin kuormalavan päälle laitettavat verkkopussit. Nostolenkeillä varustettuja säkkejä käyttäessä et tarvitse myöskään  mittatarkkaa säkitystelinettä etkä arvokkaita Euro tai Fin-lavoja.

Ilmaraidoitettu paksu suursäkkikangas ja tiheäsilmäinen sivuverkko suojaavat sateelta ja lumelta mahdollistaen silti  tehokkaan läpituuletuksen. Mallistomme suhteellisen matalat klapisäkit pysyvät pystyssä ja ryhdissään käyttöpaikalle / asiakkaalle saakka ja säkeistä klapien otto on helppoa.    
Klapisäkeissamme on upeat polttopuunmyyntiä tukevat tyylikkäät "Kotimainen puu lämmittää"  tai Natural Firewood-painatukset, mallista riippuen.  Säkeissä on myös  yläreunaa ommelltu tuotetietolaput joihin polttopuumyyjä voi merkata mm. yhteystietonsa.

Muista että  asiakas on tyytyväinen saadessaan klapit säkitettynä siistinä, valmiiksi pakattuna ja mitattuna eränä. Ja panttisäkkihän sitouttaa asiakkaan mukavasti puutoimittajaan...


Kuva: Polttopuut kuivumassa

Täystuulettuva AHJO FULL AIR

  "Markkinoiden paras säkki"

Klapisäkki AHJO  kansiläpällä

Ahjo verkkosäkki on kaikilta sivulta täyshengittävästä paksusta ja  kestävästä verkkomateriaalista valmistettu klapisäkki. Erinomaisesti UV suojatussa verkkokankaassa on paras mahdollinen tuuletuskyky, musta väri kerää lämpöä ja tiheä verkko antaa kuitenkin hämmästyttävän hyvä suojan sateelta sekä lumelta.Vakiona kansiläppä joka suojaa puut suuremmilta sateilta. Ahjo-säkki ei  myöskään ”holvaa” puita säkitysvaiheessa kuten "narumaiset" verkkosäkit!
  Ahjo  kevätauringossa :))
Ahjo-säkissä on  neljä nostolenkkiä ja neljä tyhjennyslenkkiä alakulmissa. Nostolenkeissä vakiona myös lisäturvaa tuovat viiltosuojat.  Ahjo on hyvin pystyssä pysyvä matala malli.  Ahjoa saatavissa sekä 1m3 että 1,5m3 kokoisena! 

 Katso YouTube videoleike Ahjosäkistä. Avaa linkki tästä
Ahjo kerää ympäröivän lämmön ja antaa parhaat kuivausominaisuudet. Ahjossa on  yhdestä sivusta säkkiin  kiinni neulottu suljettava sadeläppä!

 

 Ahjo on huolellisesti valmistettu erinomaisen kestäväksi todettu, useita käyttökertoja kestävä malli.  Väitämme että se on paras  klapisäkki mitä markkinoilta löytyy!

Huom!IsoAhjon tyhjäpaino peräti 3 kg / kpl. Sekin kertoneen ettemme ole tinkineet mistään!!

Myyntipakkaus 10 kpl:n paketti.  Lue lisää hinnastosta ja tilaa!

  Ks.hinnasto.
 
 
   
   

SALLA Klapisäkit:

 
Pisimpään myynnissämme olleet Salla säkit  ovat lajinsa  "Nestoreita". Ne ovat erittäin tukevasti pystyssä pysyviä, erinomaisesti kuivaavia, nostolenkeillä varustettuja klapisäkkiejä.  Salla säkkiä valmistetaan kolmea kokoa: 1m3  Pikku-Salla, n.1,5 m3 Iso-Salla ja nyt myös  reilun 2m3 XXL-Salla.
 
Salla säkeissä on  kaksi  ilmaraidoitettua klapisäkkikangas sivua ja kaksi esteettömästi läpituulettuvaa, silti mm. sateelta ja lumelta suojaavaa tiheäsilmäistä verkkosivua.  Rakenne mahdollistaa tehokkaan ympärivuotisen kuivauksen. Salla säkit soveltuvat myös koneelliseen lämminilmakuivaukseen (+70 c)

 

   
Pikku-Salla 1m3  
  Pikku-Salla on ulkomitoin n. 110x110x80cm = 0,968m3 Klapitilavuus n.  1m3. Säkissä tyylikäs musta-vihreä "Kotimainen Puu lämmittää" painatus. Yläsaumaan on ommeltu osoitelappu johon polttopuumyyjä voi kirjoittaa omat yritys -ja yhteystietonsa.Salla-Säkki on myyvä, tyylikäs ja toimiva myös  myös panttisäkkinä. sakkikauppa.fi
  Polttopuuvarastointia Salla-säkeissä

Katso YouTube videoleike Pikku-Sallasta. Avaa linkki tästä
Salla säkki on suunniteltu matalaksi ja  vain n.80cm korkeana se on erittäin hyvin varastoitavissa päällekkäin. Matalamallinen säkki pysyy taatustui pystyssä ja sen kuljetus ja kuorman sidonta on helppoa ja turvallista. Pikku-Salla on myös kokonsa, kestävyytensä ja hyvien pystyssäpysyvyyden puolesta käsin vedettävissä lavalta esimerkiksi autokatokseen tai liiteriin.  Katso lyhyt YouTube-videoklippi polttopuiden "kippaamisesta" liiterin. Avaa video  tästä. (Videon säkki on vaajaaksi jäänyt Iso-Salla)

Hinnat alkaen 7.75/kpl alv0% Lue lisää yksityiskohdista verkkokaupan hinnastosta!

 Iso-Salla  n. 1,5m3  
Iso-Salla on rakenteeltaan sama kuin Pikku Salla mutta varustettu neljällä tyhjennyslenkillä. Iso-Salla on myös erinomaisen hyvin  pystyssä pysyvä matala malli. Mitat  n.110x110x123= 1,488m3  Säkit aina pyöristyvät täytettynä joten täyttömäärä n. 1,5-1,7m3 SF 6:1 Kuormaus 1000kg   ( Huom !  1,5 heittokuutiota tuoretta koivua painaa n. 600kg)

  Iso-Salla klapisäkit valmiina....
Klapisakki .fi  IsoSalla 1,5m3
Katso YouTube videoleike Iso-Sallasta
. Käynnistä video tästä!Salla mallisto on kuivaavien BigBag- klapisäkkien "aatelia". Se on  loistava valita myös panttisäkiksi tai myydessäsi polttopuita esim. lomamökkeihin tai puulämmittäjille.
Salla pysyy varmasti pystyssä. Nostolenkeissä on viiltosuojat vakiona.
 Isolla suuaukolla -ja mitoituksella varustettu Salla- säkki mahdollistaa  hyvin mm. 50 cm uunipuiden varastoinnin.  Salla säkeissä on erinomainen hinta/laatusuhde !
 Paino 2.2 kg/kpl (kts lähemmin verkkokaupan hinnastosta) Ison Sallan korkeus vain n.123cm!

 

 
Salla XXL
klapisäkkien "monsteri"
Markkinoiden tilavin ja samalla Salla- mallistomme suurin jäsen. XXL:ää käytettettäessä sinun ei tarvitse tuhrata aikaa säkkien vaihtoon  sillä  säkin nettotilavuus täyteen lastattuna on lähes 2,5m3. Materiaalit ovat tuttuja jo muista kestävistä Salla malleistamme.Sivut vahvaa ja tiheää verkkoa. Päädyt ja pohja tukevaa ilmaraidoitettua suursäkkikangasta ilmankierron tukemiseksi. Neljä kappaletta 50mm. nostolenkkejä viiltosuojin ylhäällä.   XXL:ssä on pohjalenkkinä neljä tyhjenyslenkkiä joista suurta varovaisuutta noudattaen myös tämän jättiläinen on mahdollista ympärikääntää koneellisesti. (Suosittelemme Salla XXL:ää käytettäväksi "puuliiterinä" tai toimitettavaksi asiakkaille panttisäkkinä sillä varsinkin ympärikäännössä XXL joutuu jättimäisen painonsa vuoksi eristyisen koville!)   Säkki on edelleen kokoisekseen erittäin matala ja vakaasti pystyssä pysyvä. Suuri tilavuus ja iso suu-aukko mahdollistavat hyvin myös 50 senttisen uunipuun säkitykseen. Huom! Salla XXL:n käsittely vaatii suuren massan vuoksi järeämmät laitteet; Tämä säkki on iso ja täytenä painava , joten emme suosittele ensinmäiseksi klapisäkkimalliksi. (Tuore koivu painaa n. 400 kg heittokuutio joten XXL  täytenä painaa jo n. tonnin!

Kaikki  klapisäkkimme ovat UV-suojattuja. Käyttöikään vaikuttavat mm. käyttötapa ja UV säteilyn määrä. (UV-säteilyn määrä vaihtelee vuosittain)

Pitkäaikaisen käytön takaamiseksi  suosittelemme polttopuiden kuivausvaiheen jälkeen suojaamaan säkit turhalta auringon valolta.

 

Polttopuumyyjät huom ! Kannattaa tiedostaa käyttämiensä säkkien todellinen vetoisuus. Säkkien ( kaikkien valmistajien) teoreettinen koko on eri kuin tilavuus todellisessa käyttötilanteessa. Klapikoko, tätyttötapa ja ennen kaikkea säkkien pyöristyminen vaikuttaa säkin todelliseen vetoisuuteen. Lisäksi on huomioitava että puu kutistuu kuivuessan n. 7-9%.  Selvitä (pinokuutioimalla) käyttämäsi säkin vetoisuus toimintatapasi mukaan. Vältä näin väärinkäsitykset ja mittatappiot. Saatat yllättäen antaa joka kerta  jopa satoja litroja "ilmaista" polttopuuta tietämättäsi !


Lisää Sallaan liittyviä YouTube-videoita löytyy  mm.
Huom !  Eri videoissa esintyy sekä nykyistä että vanhenpaa Salla mallistoa. Salla kestää.... :-))
1) Klapikuljetusta traktorilla
2) Salla mökkiläisen saunalle
3) Klapisäkki liiteriin
   

Pohjasta avattava Klapisäkki  URHO 

Urho on markkinoiden matalin  avattava pohjainen  klapisäkkimalli ! Teknisesti erittäin toimiva ja kestävä, pohjasta täysin avattava puut kuivaava polttopuusäkki. Urhosta kuorman purku käy helposti pujottamalla kiristysvyö metallisolkien läpi ja nostamalla säkkiä ylöspäin, jolloin pohjaläpät avautuvat.

Klapisakki avattava pohja
  Urho-klapisäkistä löytyy lisäkuvia hinnasto/verkkokauppa sivun kuvagalleriasta !
Katso You Tube videoleike  !
(Paina käynnistä )

                     Soljet auki, nosto ylös ja puukuorma purkautuu pohjasta.

 

 

Urhon kaksi sivua on  vahvaa ilmakanavoitua suursäkkikangasta ja kaksi hyvin tuulettavaa verkkosivua. Hyvä UV suojaus antaa myös pitkän käyttöiän. Leveäksi ja matalaksi suunniteltu koko n.105x105x140 cm. varmistaa hyvän säkin pystyysäpysyvyyden. Tilavuus täytenä jopa yli n. 1,75 m3.  .  Paino 2,8 kg / kpl

Pieni varoituksen sana:  Ennen täyttöä on pohjaläpät  aseteltava huolella paikoilleen ja kiristysvyöt suljettava joten pohjasta avattavien säkkien käyttössä on myös" omat hommansa "

Huomaa!  Klapisäkkien tyhjäpaino kertoo käytetyn säkkimateriaalien paksuuden mikä on luonnollisesti merkittävä kestävyyteen vaikuttava ominaisuus. Tehdessäsi ostopäätöstä, tee vertailu huolella!

Klapisäkki HALTI                 

Halti-säkki on suunniteltu hiukan kapeammaksi ja korkeammaksi kuin vastaavan kokoinen Salla-säkki. Uusissa Halti-säkissä on neljä  nostolenkkiä ylhäällä sekä pohjassa. Pohja ja kaksi sivua ovat ilmaraidoitettua suursäkkikangasta ja sivut esteettömästi läpihengittävää verkkoa.

 Halti-säkkiä on valikoimissamme kaksi kokoa

Halti Medium 1m3 ja Iso-Halti 1,5m3

Säkeissä myös tyylikäs painatus. Hinnat ja lisäkuiva löydät hinnasto-verkkokaupastamme

 

 

firewoodbag


Klapisäkki hinnastoon pääset suoraan TÄSTÄ!
 
   
   

Klapisäkki  VARTTI

Käytännöllinen neljännes heittokuution =250 litran erittäin hyvin hengittävä klapisäkki polttopuiden kuivaukseen, varastointiin ja toimituksiin. Helppo kuljettaa pakettiautolla, nokkakärryillä, perävaunulla, moottori-kelkalla, mönkijällä, veneellä jne. Erittäin kätevästi käsiteltävä säkkimalli kun on tarve viedä puita käsivoimin mm. sisätiloihin ja ahtaisiin ja pieniin varastoihin .

Klapisakki 250lit. Landtek Oy
  Vartti-säkkien lastausta Hiluxiin

Katso You Tube videoleike Varttisäkin monikäyttöisyydestä  !
(Paina käynnistä )


Vartti-Säkki on valmistettu samoista vankoista hegittävistä materiaaleista kuin Salla säkit. Vartti on tehty kestämään pitkäaikaista käyttöä. Vartti On erinomainen klapikauppiaiden myynti -ja panttisäkki jota asiakkaat voivat itse liikuttaa. Pien erissä saat   puullesi paremman katteen ja uusia asiakkaita. Siinä on neljä nostolenkkiä yläkulmissa ja kaksi kätevää vahvaa käsikahvaa säkin kyljissä joista Varttia on näppärä liikutella. Vartissa on myös vedenpitävä kansiläppä. Tämä sade/lumisuoja mahdollistaa hyvin polttopuiden tilapäisen ulkovarastoinnin esim. asiakastoimitusten yhteydessä.

Hinta alk. 6,70/ kpl  alv0%

Vartti säkistä on löytyy ajoittain myös edullisempi  ja kevyempi klapiyrittäjiä kiinnostava  Vartti Econo.  Tämän säkin kaikki  sivut ovat ilmaraidoitettua suursäkkikangasta eli verkkosivua ei tässä mallissa ole lainkaan. Econo -malli on saatu tuntuvasti edullisemmaksi ja se sopii  hengittävänä säkkinä mainiostikuivien ja puolikuivien puiden säkitykseen. Lisätiedot -ja kuvat löytyvät verkkokauppamme hinnastosta. Bag for firewood
  Vartti-säkki tuvan "puukorikorina"
Vartti on myös loistava klapisäkki tehdessäsäsi polttopuita pienellä klapikoneella tai kirveshommina. Laita säkki Baxx- säkkitelineeseen ja heittele pilkkeet säkkiin... Vähennät tuntuvasti "rukkasen jälkiä" myös pienimuotoisessa polttopuun tekemisessä.
Ps.  Vartti-säkit soveltuvat myös moneen muuhun käyttöön; Lampurin villoille, ponin heinille, puuhakkeelle, kompostille jne.
HUOM!  Uusi Baxx säkitysteline soveltuu myös Varttisäkille ! Hinnasto!

Mitoitus n. 55x65x70 cm mahdollistaa kulkemisen oviaukoista kantamalla tai vaikka nokkakärryillä.

Katso ajankohtainen klapisäkkivalikoima verkkokaupan hinnastostamme.

 

 

ATV KLAPISÄKKI

Nyt säkkimallistoomme lisätty kevyemmän kaluston käyttöön soveltuva vajaan puolen kuution ATV klapisäkki.

Tutustu paremmin verkkokaupassamme!

 VERKKOSÄKIT   EURO ja FIN
-lavoille .
 

Korkealaatuiset kokonaan  UV-suojatusta ( 2-vuotta.) beigen värisestä verkkokankaasta valmistetut ns. kertakäyttö klapisäkit.  Laadukkaat kiristysnarut ylä- sekä alapäässä.  1m3  Eurolavan ympärille. Koko n. 135x195 .Myyntierät 50 ja 250 kpl 

Sama kuin yllä mutta tilavuus n. 1,5m3 ja mitoitus  Fin-lavan päälle. Myyntierät 50 ja 250 kpl 

Hinnat alv 0% Ks. tarkemmin verkkokaupan hinnastosta ja tilaa!

Säkitystelineet verkkosäkeille löytyvät  täältä

   
   
MUITA VERKKOKAUPPAMME TUOTTEITA:  

PUUN KOSTEUSMITTARI

Nyt myynnissä erittäin yksinkertainen ja edullinen puun kosteuspitoisuutta mittaava kenttämittari.

Katso lisätietoja suursäkit ja muut tuotteet sivun alalaidasta, tästä.

Kosteusmittari polttopuille

PIKKUVIHREE Säkkivalikoimassamme on myös kätevä PikkuVihree monitoimisäkki. PikkuVihree soveltuu mainiosti myös klapien kuljettamiseen. Helppo käsitellä käsin tai koneella. Soveltuu nokkakärryillä liikutteluun. Laminoitu materiaali mahdollistaa vain kuivien klapien säilytyksen.Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä .

Vihersäkit

   

KLAPIKASSIT
Kätevät ja polttopuuvalmistajalle katetta tuovat klapikassit löydät tästä.

 

klapikassi landtek

   
POLTTOPUIDEN SUOJAPEITTEET
Valikoimistamme löytyy yksittäisten säkkien peittelyyn tarkoitettuja suojapeitteitä, yksittäisen säkkirivin (wood cover) peitteitä  ja myös isomman klapiauman peittelyyn soveltuvia pressuja. Tutustu pressuvalikoimiimme tästä

Klapipeite

   

PAKKAUSVERKKO

Kiristeverkko puiden pakkauksiin ja lastauksiin. Näppärä ja turvallinen tapa kietoa säkit tukevasti yhteen. Hengittää eikä homehduta puita. Ei UV-suojausta joten tuote ei toimi pitkäaikaiskäytössä.

Rullaleveys 50cm ja pituus 500m.Varastossa myös 3000m rullia !

pakkausverkko

   
 Tilaa tuotteet verkkokaupasta / hinnastosta!
   

 

 

VAROITUS:

Riippuvan suursäkin alle ei saa koskaan mennä! Käytä vain asianmukaisia nostovälineitä. Varmista tasainen kantava alusta.  Tarkista että trukkipiikeissä tai esim nostokoukuissa on pyöristetyt reunat ,eikä niissä ole leikkaavia tai teräviä , nostolenkkejä vaurioittavia reunoja. Muista että 1,5m3 heittomottia tuoretta polttopuuta painaa n. 600kg.   Kuivuessaan puu aina "kutistuu" ja aiemmin täysi puusäkki painuu jonkin verran "kasaan".  Jos joudut pinoamaan suursäkkejä päällekkäin, varmista, että pino ei missään olosuhteissa pääse kaatumaan, eikä kukaan voi jäädä alle. 

 Vaurioitunutta tai esim. UV-säteilyn haurastuttamaa suursäkkiä ei saa nostaa nostolenkeistä lainkaan. (siirto tällöin vain kuormalavan kanssa) '

Kaikkien valmistajien säkkimateriaali UV- suojauksesta huolimatta heikkenee ajan kuluessa auringonvalon vaikutuksesta. Pitkäaikaisempi varastointi tulee toteuttaa  UV-säteilyä välttäen. Tämä antaa säkeille selkeästi pitemmän käyttöiän.

 

 

 

 

 

 

Myyntiehdot ja toimituskulut näet hinnasto & tilaukset -sivun yläosasta.

 

 

 

VkMWEjozMbQ
 

Landtek Finland Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala / Hämeenlinna

Huom !  Varasto / lähettämö avoinna sopimuksen mukaan !

Karttalinkki

E-mail: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Puh. +358 (0)40  9310300 

 Lähetä tämä sivu tiedoksi tuttavallesi tai yhteistyökumppanillesi tästä: Lähetä